Pogledajte kako glumci najpoznatijeg božićnog filma izgledaju danas

Otkako je 1990. godine prvi put emitiran film ‘Sam u kući’, s Macaulayem Culkinom u glavnoj ulozi, zavoljeli su ga milioni ljudi diljem svijeta. I danas, 28 godina kasnije, obara rekorde gledanosti. Mnogim glumcima iz franšize ove su uloge obilježile karijeru, a evo gdje su i kako danas izgledaju.

Zaštitno lice ovog filma, Macaulay Culkin, danas ima 38 godina, a zvijezda je postao kao desetogodišnjak.

Njegova transformacija je nevjerojatna jer se od preslatkog dječaka, zbog navodne ovisnosti o heroinu, pretvorio u neprepoznatljivog muškarca.

Osim što je zapeo u svijetu teških droga koje su itekako utjecale na njegov izgled, Macaulay si je pokušao oduzeti život zbog nesretne ljubavi.

Nakon što su mu mnogi predviđali kratak životni vijek ako nastavi tempom kojim je krenuo, Culkin je prošlo ljeto ipak malo živnuo, vratio kilažu i osvježio izgled.

Zvijezde filma su i provalnici Marv i Harry koji nasmijavaju gledatelje do suza svojim nepodopštinama.

75-godišnji Pesci posljednjih je godina ostario. Osim ulogom u filmu ‘Sam u kući’, glumac se proslavio filmom ‘Dobri momci’, za koji je nagrađen Oscarom za najbolju sporednu ulogu. 

Uloga mokrog i ljepljivog bandita u filmu ‘Sam u kući’ glumcu Danielu Sternu donijela je najveću popularnost iako je i nakon toga nastavio biti aktivan u filmskom biznisu. 61-godišnji Amerikanac danas izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Jednu od većih transformacija u izgledu primijetit ćete kod 64-godišnje glumice Catherine O'Hare, koja je u filmu igrala Kevinovu majku Kate. Promijenila je boju kose, a na licu su joj vidljive i korekcije plastičnim operacijama.

Kevinova oca Petera McCallistera glumio je danas John Heard, koji je u julu 2017. godine preminuo u 71. godini života.

Vjerni gledatelji odmah će se sjetiti i strica Franka. Tokom 28 godina i on je promijenio svoj izgled i znatno ostario.

Kevinova starijeg brata Buzza, u filmu ljubitelja tarantula, utjelovio je danas 41-godišnji Devin Ratray. Kao i većini gore spomenutih, upravo mu je uloga u filmu ‘Sam u kući’ bila najpoznatija.

Kieran Culkin, mlađi brat Macaulaya Culkina, u filmu je igrao najmlađeg lika, rođaka Fullera. I on je, kao i većina, promijenio svoj izgled s godinama i od preslatkog dječaka izrastao u muškarca.

tportal

 

 

 

Komentari

Komentara