OO SDA Živinice na ove izbore izlazi sa njjačim kandidatima, oni su naša snaga!

Predstavljeni kandidati   za sve nivoe vlasti  za predstojeće izbore

U prostorijama Info centra Općinskog odora SDA Živinice sa početkom u 10:00 h  na press konferenciji su predstavljeni  kandidati ove polititičke stranke za sve nivoe vlasti.

„Kroz stranačku demokratsku proceduru izabrali smo najbolje kadrove SDA koji mogu da odgovore svim zadacima koji se pred njih  postave. Na ove izbore Živinički kandidati izlaze sa jedinstvenim nastupom i pričaju jedinstvenu priču za Živinice i dobrobitih svih građana Bosne i Hercegovine.” Kandidai OO SDA Živinice za skupštinu Tuzlanskog kantona su: prof. Halid Hadzić na broju 39, docent dr. Edisa Šljivić na broju 28,  prof.dr.med.sci. Šekib Umihanić na broju 14, diplomirani pravnik Muamer Zukić na broju 7 . Na broju jedan, nosilac liste  za Federalni parlament  Izborna jedinicu  4, Predsjednik OO SDA Živinice  prof. Dr. med. sci. Denijal Tulumović, i diplomirana pravnica Edita Mazić na broju 9.Kandidatkinja OO SDA Živinice  za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH na broju 2 je profesorica Advija Čaušević. I svakako neizostavan naš kandidat, kandidat SDA  za bošnjačkog člana Predjedništva koji ima plebicitarnu podršku živiničke SDA Šefik Džaferović.

„SDA na predstojeće izbore izlati sa tri resursa: -Prvi je da je  SDA snažan i ozbiljan politički projekat, a takvi politički projekti su neophodni ukoliko želimo da radimo velike stvari na putu stabilnosti i sigurnosti naše zemlje;  -S druge strane SDA na ove izbore izlazi na Izbore sa konkretnim programom, Vizija Bosne i Hercegovine 2018.-2026. koji obuhvata sve oblasti detaljan i konkretan program koji je predizborna platforma ali i plan rada po kome će SDA raditi i djelovati kad aBd dobije izbore; – I trece naša snaga su naši kadrovi, SDA na ove izbore izlazi sa najjačom  listom do sad. „  kazano je izmešu ostalog na press konferenciji.                                                                                                                                                                        Press služba OO SDA Živinice

Komentari

Komentara