Odga─Ĺa se odr┼żavanje Prve nau─Źno-stru─Źne konferencije ÔÇśÔÇÖAktuelnosti i izazovi u pedagogiji i psihologijiÔÇÖÔÇÖ

Zbog cjelokupne situacije u Bosni i Hercegovini, Europskom regionu i svijetu vezano za progla┼íenu pandemiju novog koronavirusa (COVID-19), a po┼ítuju─çi nare─Ĺenja Federalnog ┼ítaba civilne za┼ítite BiH, Dru┼ítvo pedagoga i psihologa Tuzlanskog kantona obavje┼ítava javnost, da se ODGA─ÉA odr┼żavanje Prve nau─Źno-stru─Źne konferencije ÔÇśÔÇÖAktuelnosti i izazovi u pedagogiji i psihologijiÔÇÖÔÇÖ, koja je trebala biti odr┼żana 26.marta 2020.god. u Tuzli.

Obzirom da se epidemiolo┼íka situacija u na┼íoj zemlji, ali i cijelom svijetu mijenja iz sata u sat, te da su na snazi nove rigorozne mjere Kriznog ┼íto┼żera Federalnog ministarstva zdravstva kao i zabrana odr┼żavanja svih javnih skupova u FBiH, obavije┼ítavamo sve na┼íe kolege pedagoge, psihologe, na┼íe goste i kolege stru─Źnjake iz srodnih disciplina, da se planirana Konferencija ODGA─ÉA, te da ─çe javnost biti blagovremeno obavije┼ítena o novom datumu odr┼żavanja, kada budu ste─Źeni odgovaraju─çi uslovi za njenu realizaciju.

Isti─Źemo da ─çe svi nau─Źni i stru─Źni radovi, pla─çene kotizacije, kao i prijave za pasivno u─Źe┼í─çe biti va┼że─çe, bez obzira na datum odr┼żavanja Konferencije!

aktuelno.ba

Komentari

Komentara