Novogodišnja čestitka premijera Tuzlanskog kantona

U povodu nastupajućih novogodišnjih praznika premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:

 „U povodu predstojećih novogodišnjih praznika svim građanima Tuzlanskog kantona u ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime upućujem iskrene čestitke.

Iza nas je godina u kojoj smo stabilizirali prilike u našem kantonu i stvorili određene pretpostavke da u narednom periodu krenemo snažnije u razvojne procese.

Naša želja i težnja da uvijek možemo više i bolje bit će nam poticaj da i u Novoj godini nastavimo raditi na razvoju Tuzlanskog kantona. To pokazuje i Budžet našeg kantona za 2018. godinu, koji osim stabilizirajućih komponenti ima i značajne elemente razvojnog i socijalnog budžeta.

Vjerujem da zajedno, podrškom porgresivnim idejama, našim odgovornim odnosom prema poslu i međusobnim uvažavanjem, možemo odgovoriti svim izazovima koje iduća godina stavi pred nas.

U tom svjetlu očekujem da nam nova 2018. godina, svima donese, prije svega zdravlja i sreće, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.“

aktuelno.ba

 

 

 

Komentari

Komentara