Novo u Tuzli: Sportsko rekreativni centar Pjetlić -Slavinovići

Želite li trenirati nogomet po europskim standardima ovo je pravo mjesto za vas. Sportski Klub Pjetlić omogućuje vam treninge po programu koji u svojim akademijama prakticiraju vodeći europski klubovi.
Nogometna igraonica okuplja dječake i djevojčice od 5 do 12 godina starosti. Plan i program rada baziran je na višestranom razvoju s naglaskom na najvažniju sporednu stvar na svijetu – nogomet. Treneri koji brinu o našim polaznicima školovali su se na fakultet za tjelesni odgoj i sport te su licencirani Uefa treneri, njihovo dugogodišnje iskustvo, entuzijazam i inovativnost garancija su kvalitete naše ponude.

Naši treneri su visoko obrazvani i kvalificirani za najsloženije poslove u sportu. Osim rada u klubu sudjeluju u procesu selekcije mladih nogometaša te su upoznati sa svim tajnama najmodernijih trenažnih metoda.

Prvi trening u školi nogometa potpuno je besplatan pa vas pozivamo da se uvjerite u kvalitetu programa SK Pjetlić Škole.

*** PONUDA ZA REKREATIVCE ***

Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu. Zato nije svejedno gdje i kako se igra. Za Vas i Vašu ekipu nudimo najam najboljeg terena za mali nogomet. U sportskom centru Pjetlic nalazi terena za mali nogomet –koji ima opciju igranja na terenu od martinele i izborom velicne golova.

Teren je opremljen vrhunskom umjetnom travom te osvijetljen reflektorima, a pokraj se nalaze svlačionice s tuševima i grijanjem. Na Vama je da skupite ekipu, rezervirate termin i zaigrate mali nogomet u najboljim uvjetima. Dobra zabava Vam je zagarantirana!

Za rezervacije termina i sve ostale informacije pozovite: 061/140-654 Asmir

VIDEO PREZENTACIJA

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara