Na gradskom bulevaru „Nesib Malkić“  u Živinicama iftarilo 2000 ljudi

U organizaciji OO SDA Živinice na gradskom bulevaru „Nesib Malkić“  u Živinicama iftarilo 2000 ljudi

Dzaferović pred dvije hiljade živiničana poručio „ Naš zadatak je da Bosna i Hercegovina mora biti cjelovita, suverena i evropska zemlja po mjeri svih njenih građana“

  

 Opcinski odbor SDA Živinice je u ponedjeljak 27.dana ramazana već tradicionalno petu godinu za redom  organizirao  veliki  narodni ifatr za preko 2000 postača  na gradskom bulevaru „Nesib Malkić“.

Okupljene građane poselamili su predsjednik OO SDA Živinice prof.dr. Denijal Tulumović i Potpredsjednik SDA BiH i dopredsjedavajući Predstavničkog doma parlamentarne skupštine BIH i kandidat za bosnjačkog člana predsjedništva Šefik Džaferovic.

„Bosna i Hercegovina je zemlja koja baštini tradicije  i kulturu sva tri naroda al i evopske vrijednosti i naš zadatak je da ona i mora ostati takva, cjelovita, suverena zemlja po mjeri svih njenih građana“-poručio je Džaferovic.

Pored brojnih gostiju na narodnom iftaru u Živinicama bili su prisutni i Premijer federacije BiH Fadil Novalić, potredsjednik SDA BiH Safet Softić, redsjednik Povjereništva KO SDA TK Amir Fazlić te brojni drugi zvaničnici, sa svih nivoa vlasti, predstavnici islamske i akademske zajednice, drugih političkih partija i šireg društvenog miljea.

Press sluzba OO SDA Živinice

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara