Kolarov na udaru navijača Rome. Na zidu koji opasuje kuću srbijanskog igrača ispisani uvredljivi grafiti

Još traje veliko nezadovoljstvo Rominih navijača nakon što je u utakmici Kupa Italije ekipa posramljena i ponižena u Firenci od Fiorentine rezultatom 7:1. Ultrasi rimskog kluba su bijesni, na udaru im se našla cijela momčad, ali okomili su se i na određene pojedince.

Među njima je i srbijanski reprezentativac Aleksandar Kolarov koga su, uz Grka Manolasa, najvatrenije pristalice označile kao metu i žestoko izvrijeđale, prenosi Index. Italijanski mediji prenose da su nepoznati počinitelji, a pretpostavlja se da su u pitanju ultrasi, na zidu koji opasuje kuću srbijanskog igrača ispisali uvredljive grafite.

“Kolarov croato”, “Kolarov ‘croato’ di merdaa!”, “Kolarov abbassa la cresta”, pisalo je na zidu, što u prijevodu na hrvatski znači “Kolarov Hrvat”, “Kolarove, spusti se na zemlju” i “Kolarov, Hrvat pun sranja”.

I dok će neki pomisliti da im se pritom potkrala pogreška, Italijani su dobro upućeni u odnose Srba i Hrvata pa otuda i provokacija na nacionalnoj osnovi na račun srbijanskog reprezentativca.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara