Ipak su se potukli: Procurio snimak fizičkog obračuna između Tife i Islamovića

I pored toga što  su Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i njihovi saradnici posljednjih dana pokušali demantovati kako su se potukli tokom novogodišnjeg koncerta Bijelog dugmeta u Budvi, nazivajući svoj sukob ‘problemčićem’, ipak je došlo do ozbiljne tuče.

Magazin Scandal objavio je videosnimak na kojem se vidi kako bend silazi s pozornice. Isprva su se vrijeđali, a onda je Tifa udario Alena u glavu, nakon čega mu je Islamović uzvratio nogom i šakom u tijelo pa su ih oni koji su se našli u njihovoj blizini pokušali rastaviti.

Glavni akteri događaja su se na sve načine trudili zataškati čitavu priču proteklih dana, a menadžer Bijelog dugmeta Adis Gojak uprkos snimku tvrdi da nije došlo do fizičkog obračuna.

‘Svi smo stajali zajedno u backstageu i kada je Tifa silazio s pozornice, okliznuo se niz stepenice, Alen je stajao tu i Tifa ga je odgurnuo. Alen ga je počeo psovati, ali to je normalno. Ljudi se svakodnevno psuju, pa normalno da će u dva ujutro da se psuju. Nisam vidio da su se udarali glavama’, izjavio je Gojak za Blic. Na pitanje kako to da nije vidio da su se Alen i Tifa potukli, menadžer tvrdi da to nije vidio, mada je bio samo nekoliko metaraudaljen.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara