Članovi Predsjedništva u Bruxelles otputovali odvojeno

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i članovi Predsjedništva Željko Komšić i Šefik Džaferović boravit će u službenoj posjeti Bruxellesu 29. i 30. januara. Oni će se danas susresti s Federicom Mogherini, potpredsjednicom Europske komisije i visokom predstavnicom EU za vanjske poslove i sigurnosnu politiku u 15.00 sati.

Radni doručak s Johannesom Hahnom, komesarom za europsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju, bit će održan sutra u 09.00 sati. Istoga dana članovi Predsjedništva BiH imat će susret s predsjednikom Europskog vijeća Donaldom Tuskom, koji je najavljen za 11.00 sati, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Članovi Predsjedništva BiH u Bruxelles nisu putovali zajedno. Željko Komšić i Šefik Džaferović u Bruxelles  su stigli sinoć, komercijalnim letom iz Sarajeva, dok će Milorad Dodik doputovati tokom prijepodneva. Dodik u Bruxelles putuje sa aerodroma u Banjoj Luci, avionom vlade Republike Srpske, kojim će se i vratiti u srijedu nakon završetka posjete.

Bljesakinfo

Komentari

Komentara