Bajramski prijem Gradskog odbora SDA Tuzla: Jedinstvo Bošnjaka je temelj izgradnje i opstojnosti Bosne i Hercegovine

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla danas je u povodu Ramazanskog bajrama u prostorijama Stranke organizovao bajramski prijem čiji je domaćin bio predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Hazim Rančić.

Ovo je već tradicionalna aktivnost za sve ljude dobre volje koji žele da skupa podijele bajramsko raspoloženje, kazao je predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Hazim Rančić, te dodao:

“Ramazan nas uči da budemo složni i jedinstveni i ukoliko iz ramazana izađemo sa poukama duhovno jači  i složniji, u tome će veća prednost biti i za nas i naše porodice, te društvo u cjelini. Takva SDA, na zaletu i uznosu mjeseca ramazana koji nam govori da ne samo u ramazanu već i u ostalim mjesecima živimo upravo po principima jedinstva i sloge, izlazimo spremni na oktobarske izbore. Ja sam ubijeđen da je SDA najveća i najsnažnija politička stranka i očekujem da građani na oktobarskim izborima daju podršku i kapacitet SDA na svim nivoima kroz koje ćemo uspostaviti izvršnu i zakonodavnu vlast koja će raditi u interesu građana. Koristim ovu priliku da još jednom svim muslimanima čestitam Bajram i da im zaželim puno zdravlja, sreće i svakog dobra u životu” – kazao je Rančić.

R.T.

 

 

 

Komentari

Komentara