Alka Vuica o starenju: Laže ko kaže da su 50-e najbolje godine

Popularna kantautorica i pjesnikinja suvereno vlada na domaćoj estradnoj sceni već gotovo 40 godina. Alka Vuica kaže da je danas mudrija i smirenija, no rado bi se vratila u svoje tridesete, jer teoriju da su pedesete godine najbolje za žene – smatra glupošću

‘Mislim da je totalna glupost to da su pedesete najbolje godine, lažu svi koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa’, izjavila je Alka Vuica u InMagazinu Nove TV.

Pjevačica, pjesnikinja i kantautorica se prisjetila trenutka kad je naglo ostarjela. ‘Dogodilo se to na skijanju na Vlašiću kada sam shvatila da sam ostarjela u mjesec dana. Rekla sam to prijateljici koja je starija od mene, a ona mi je rekla: ‘Draga moja, to ti se tako dogodi. Nakon 50. si nekoliko godina mirna, onda opet skužiš da ti se sve opustilo i to tako ide’, ispričala je Alka. Jedino što zna, kaže, to je da zna da neće nikad više izgledati bolje.

‘Imam takav posao, živim takav život da zapravo puno i ne pazim na sebe. Jedino što si uvijek priuštim su neke dobre kreme, tretmani’, otkrila je glazbenica.

Priznala je da se boji estetskih operacija. ‘Pazim da ne pretjeram, imam već dosta dugo i dogovor za mali facelifting, ali me toga još strah. Međutim, nekako bih se voljela malo pomladiti. Odlučujem se svake godine. Ne bih htjela izgledati suludo plastično’, izjavila je Alka Vuica.

Ima i protruziju diska i davno je trebala završiti na operaciji kralježnice. ‘Zapravo ne smijem trčati. Mogu voziti bicikl i raditi određene vježbe’, prenosi tportal.

 

This slideshow requires JavaScript.

Komentari

Komentara